Dženifer Lopez progovorila o razvodu od Bena Afleka: "Moram da budem sama"

Kristina LJubisavljević

11. 10. 2024. 000000 12:00

Foto: Profimedia

U opsežnom razgovoru sa komičarkom Niki Glaser za naslovnicu časopisa Interviev, Lopez (55) je govorila je o tome koliko se njen svet promenio tokom leta, kada je otkazala turneju i pokrenula razvod braka.

- Znam da sve što se o meni piše i govori, i sve nagađanja o tome ko sam ja kao osoba, nije ono što jesam. To sam odavno naučila. A društvene mreže, pošto su se pojavile nakon što sam neko vreme bila u očima javnosti, ne shvatam ih tako ozbiljno kao svi drugi. Znam da sam dobra osoba. Znam da sam dobra mama. Znam ko su mi prijatelji. Znam da moji prijatelji znaju ko sam, moja mama, moj tata...

- Morate biti kompletni, ako želite nešto što je potpunije. Morate biti dobri sami. Mislila sam da sam to uradila, ali nisam. A onda, ovog leta, morala sam da kažem: „Moram da odem i budem sama. Želim sebi da dokažem da to mogu" - rekla je Dženifer Lopez, prenosi Pipl.

Dženifer tokom razgovora nije pominjala Bena Afleka:

- Ne definiše me to da sam u vezi. Ne mogu da tražim sreću u drugim ljudima. Moram da imam sreću u sebi - iskrena je bila Dženifer.

BONUS VIDEO