Prvo pojavljivanje Kejt Midlton nakon završetka lečenja: Princeza u dobro poznatom izdanju (FOTO)

Kristina LJubisavljević

11. 10. 2024. 000000 11:30

Foto: Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam bili su juče u poseti Sautportu kako bi se sastali sa porodicama žrtava napada nožem u julu ove godine.

Ova poseta, koja je ujedno bila i povodom Svetkog dana mentalnog zdravlja, označava povratak princeze od Velsa javnim dužnostima i njn prvi javni angažman od kada je 9. septembra objavila da je završila lečenje hemoterapijom.

Kejt nosi bordo haljinu sa belim tufnicama midi dužine, što je njen omiljeni model, a uparila ju je sa braon kaputom kojim prati liniju tela i ističe struk. Kosu je pustila da pada u blagim talasima, dok je na licu imala vrlo malo neutralne šminke.

Foto: profimedia

Kejt je u obraćanju nakon završetka sa hemoterapijom rekla da ulazi u "ovu novu fazu oporavka sa obnovljenim osećajem nade i uvažavanja života".

- Poslednjih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Iako sam završila hemoterapiju, moj put do izlečenja i potpunog oporavka je dug.

Očekuje se da će princeza takođe biti domaćin svoje božićne večeri u Vestminsterskoj opatiji u decembru, nakon što je prošlog meseca održala sastanak o planiranju svečane večeri sa svojim timom. Takoće se smatra da će se pridružiti suprugu  10. i 11. novembra na obeležavanju Dana sećanja, što će biti njen važan povratak javnim događajima.

BONUS VIDEO