"JA SAM ZA NJU BIO SELJAK" Kako su se upoznali Andrija i Đeđa? "Imala je dečka, kada je raskinula napravio sam slavlje" (VIDEO)

Isidora Čolaković

11. 10. 2024. 000000 18:30

Foto: ATA images/ A.A.

Glumac Andrija Milošević već godinama uživa u ljubavi sa svojom izabranicom, takođe glumicom, Aleksandrom Tomić.

NJih dvoje su pre dve godine dobili sina Relju i sada uživaju u svakom zajedničkom porodičnom trenutku, ali malo ko zna kako su se Sandra i Andrija upoznali i započeli svoju vezu.

Andrija Milošević je nedavno gostovao u emisiji "Bindž" u kojoj je govorio o svom detinjstvu, odrastanju, karijeri i privatnom životu, ali i nepoznatim detaljima iz privatnog života, pa je tako sa nama podelio i kako su se Sandra i on upoznali.

 - Upoznali smo se u pozorištu, radili smo zajedno predstavu "Mala sirena". Ja sam je sve vreme gledao, ali je ona tada imala nekog dečka. Kada je raskinula sa njim napravio sam slavlje! - započeo je priču Andrija.

- Ja sam za nju bio seljak, ona je tada mislila "Šta me ovaj gleda? Vidi ga!" Međutim, da nije bilo te predstave pitanje je da li bismo se videli i šta bi bilo. Iz ove perspektive tako je trebalo da bude!

Mi smo sazreli zajedno i  postali smo jači, tako da smo očigledno trebali jedno drugom. Ona sa svojim osobenostima, a ja sa svojim utičemo jedno na drugo i pravimo bombu! - istakao je Andrija u emisiji "Bindž".

Ceo intervju sa Andrijom možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu.

 

 

Iz nedelje u nedelju u emisiji "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU