POGLEDAJTE KAKO JE ČARLS ODGURNUO DAJANU! NJeno lice nekoliko sekundi nakon što je to uradio dovoljno govori (VIDEO)

Kristina Lalić-Spirković

10. 10. 2024. 000000 12:00

Foto: Profimedia

Brak princeze Dajane i kralja Čarlsa bio je najpre priča o vezi devojke iz naroda i kraljičinog sina, a onda je romantična priča prerasla u sagu o izdaji, skandalima, lažima, da bi vremenom to postalo jedna od najvećih afera u istoriji britanske monarhije.

Kontroverzan snimak

Na jednom takvom snimku kralj Čarls (u to vreme princ od Velsa) naleteo je grubo na svoju suprugu na jednom javnom događaju. Odgurnuo je princezu Dajanu koju je to vidno uznemirilo i rastužilo.

NJeno lice nekoliko sekundi nakon što je to uradio dovoljno govori, a onda je nakon što ga je pogledala, nastavila da se smeje iako se činilo da joj nije do smeha. 

 
 
 
 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli DIANA🇪🇬🇬🇧 (@lady.diana.spencer___)

"Ponizio ju je", "Uradio je to namerno", "Uvek je bio ljubomoran na nju", "Nije bio dobar muž, a ona je bila sjajna", "Bio je ljubomoran jer ga javnost nikada nije volela kao nju", "Nikada je nije bio dostojan", "Kralj Čarls je bio zloban prema princezi Dajani", mnogi komentarišu ovaj snimak ističući da britanski monarh nije mogao da sakrije zavist i netrpeljivost prema tadašnjoj supruzi.

Princeza Dajana je bila u braku sa Čarlsom od 1981. do 1996. godine u kom su dobili sinove Harija i Vilijama. Voljena princeza poginula je 1997. u Parizu u saobraćajnoj nesreći dok se kralj 2005. oženio Kamilom Parker, sadašnjom kraljicom.

(Informer)

 

BONUS VIDEO