PLUTON U PONOĆ KREĆE DIREKTNO! Dolazi kraj jedne ere, više ništa neće biti isto

Kristina Lalić-Spirković

10. 10. 2024. 000000 22:00

Foto: Shutterstock

 Završetak retrogradnog Plutona označava kraj jedne ere koja je trajala više od 15 godina. Tokom ovog perioda, Pluton je lebdio iznad vrhova Jarca i Vodolije, pomerajući se napred-nazad preko granice ova dva horoskopska znaka.

Sada, kada Pluton ponovo kreće direktno, završava se njegovo putovanje kroz Jarca, što donosi velike transformacije u životima svih nas. Transformacija i Moć Pluton je poznat kao planeta transformacije, borbe za moć i ekstrema. NJegova energija deluje na 'podzemnom' nivou, oblikujući krajolik našeg života i društva u celini.

 

Uticaj na Horoskopske Znakove

Plutonov prelazak iz Jarca u Vodoliju donosi različite izazove i prilike za svaki horoskopski znak. Za Jarčeve, ovo je kraj perioda intenzivnih transformacija i početak nove faze stabilnosti i rasta. Vodolije će osetiti nalet energije i inspiracije, dok će Lavovi i Škorpioni biti suočeni sa dubokim unutrašnjim promenama koje će ih naterati da preispitaju svoje ciljeve i ambicije.

 

Priprema za Budućnost

Kako se Pluton kreće direktno, važno je da budemo spremni za promene koje dolaze. Ovo je vreme za introspekciju i preispitivanje naših vrednosti i ciljeva. Pluton nas podseća da je transformacija neophodna za rast i razvoj, i da su promene, iako često teške, ključne za naš napredak.

Plutonov direktni hod donosi talas promena koji će uticati na sve aspekte našeg života. Ovo je vreme za nove početke, duboke transformacije i prilike za rast. Kako se suočavamo sa ovim promenama, važno je da ostanemo otvoreni i spremni za sve što dolazi. Pluton nas podseća da, iako promene mogu biti teške, one su neophodne za naš napredak i razvoj.

 

BONUS VIDEO