Kojim horoskopskim znakovima će godina DRVENE ZMIJE doneti najveću sreću? NJima će 2025. biti kao iz snova

Kristina LJubisavljević

08. 10. 2024. 000000 11:40

Foto: Shutterstock

Kineska i zapadna astrologija ponekad se ukrštaju, pa su tako astrolozi nedavno dali prognozu o tome koja dva znaka Zodijaka će imati najviše sreće u 2025, odnosno godini Zelene drvene zmije.

Godina Zelene drvene zmije donosi za ova dva znaka zaštitu i povoljne okolnosti, te priliku da poprave svoje lične odnose, materijalno stanje i da napreduju u karijeri. Horoskop za 2025. posebno će obradovati Vodolije i Device!

Devica

Za Device sledi jedna veoma lepa godina prepuna napretka u svim oblastima, a pre svega na poslovnom planu. U karijeri će im najviše pomoći pedantnost i organizovanost, a već početkom sledeće godine moći će da dođu do moćne, važne pozicije.

Device će imati sreće i u privatnom životu. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da pronađu svoju srodnu dušu, dok će zauzete unaprediti i popraviti već postojeće odnose. Ako budete imali strpljenja i takta, vaš ljubavni život će se doslovce preporoditi i doneti neke od najlepših trenutaka do sada.

Vodolija

Vodolije će početkom 2025. odmah osetiti velike promene. Sve što dotaknu - pozlatiće se i sve će im ići od ruke. Sreća će vas pratiti u svemu, a novac će vam se doslovce slivati u ruke. Očekuje vas i značajan uspeh u profesionalnoj sferi. Važno je da sledeće godine vreme posvetite kreativnim aktivnostima i da se posvetite hobiju ili talentu koji već dugo zanemarujete. Možda se baš u tom hobiju krije vaša šansa za unosan biznis koji vas ispunjava.

(Blic Žena)

BONUS VIDEO