Madoni preminuo brat: "Dala sam sve od sebe da ga što duže održim u životu"

Kristina LJubisavljević

07. 10. 2024. 000000 09:09

Foto: Profimedia

Pevačicin brat Kristofer Čikone preminuo je u 63. godini posle borbe sa teškom boelsti, manje od 2 godine nakon smrti brata Entonija. 

Madona je podelila emotivnu poruku na Instagramu, kao i niz fotografija sa bratom:

- Teško je objasniti našu vezu. Ali to je izraslo iz shvatanja da smo različiti i da će nam društvo zadati teškoće da ne sledimo status kvo. Držali smo se za ruke i plesali kroz ludilo našeg detinjstva. U stvari, ples je bio neka vrsta superlepka koji nas je držao zajedno. Spasilo me je otkriće plesa u našem malom gradu na srednjem zapadu, a onda je došao moj brat i to je spasilo i njega - napisala je kraljica popa na Instagramu i dodala:

- Bio je slikar, pesnik i vizionar. Divila sam mu se. Imao je besprekoran ukus. I oštar jezik, koji je ponekad koristio protiv mene, ali sam mu uvek opraštala. Zajedno smo se vinuli na najviše visine. Poslednjih nekoliko godina nije bilo lako. Nismo razgovarali neko vreme, ali kada mi se brat razboleo našli smo put da se vratimo jedno drugom. Dala sam sve od sebe da ga što duže održim u životu. Toliko je bolovao pred kraj. Još jednom smo se držali za ruke Zatvorili smo oči i plesali. Zajedno. Drago mi je što više ne pati. Nikada neće biti nikog poput njega. Znam da negde pleše.

Kristofer, koji je radio rame uz rame sa svojom sestrom u ranim fazama njene karijere, bio je umetnički direktor pevačicine svetske turneje 1990 godine i voditelj dizajna produkcije za 1993. godine. Takođe je bio i plesač i kreativni konsultant. Kasnije u životu, Kristofer je nastavio da radi kao specijalista za enterijer; dizajner obuće i slikar.

BONUS VIDEO