"BILA JE TO VELIKA LJUBAV": Katarina Radivojević volela čuvenog holivudskog glumca

Isidora Čolaković

08. 10. 2024. 000000 19:00

Foto: Ataimages.rs/ A.A./ R.P.

Glumica Katarina Radivojević, poznata po nesvakidašnjoj lepoti, neukrotivom temperamentu i neospornom glumačkom talentu, oduvek privlači veliku pažnju javnosti.

Iako već deset godina uspešno gradi međunarodnu karijeru, ljubavni život Katarine Radivojević i dalje intrigira mnoge. NJeno ime je sinonim za glumačke uspehe, ali i one zavodničke. Malo ko zna da je Katarina u srce pustila jednog glumca.

NJeni romantični odnosi često su bili pod lupom medija, a jedno od najzanimljivijih poglavlja koje krasi ljubavni život Katarine Radivojević vezuje se za  čuvenog glumca Benisija del Tora. 

- To je bila velika ljubav, ali ja sam uvek znala šta hoću. U tom trenutku želela sam sve ili ništa, pa sam, kad je postalo jasno da ne možemo da izgradimo nešto trajno, nastavila dalje - izjavila je glumica o svojoj ljubavi sa holivudskim zavodnikom.

Katarina ne krije da je ta veza bila strastvena, ali joj nije pružila ono što je želela – stabilan i zaokružen odnos.

Godine 2015. preselila se u Ameriku, gde je dobila zelenu kartu i nastavila da gradi karijeru. Iako su joj holivudski snovi delimično izmakli, Radivojevićeva nije odustala – nastavila je da snima filmove u Rusiji i Srbiji, neprekidno balansirajući između privatnog i profesionalnog života.

Pored glumačkih uspeha, Katarina otvoreno govori i o svom izgledu, priznajući da genetika i vežbanje igraju ključnu ulogu u njenoj mladolikosti.

- Kada biste videli moje roditelje, sve bi vam bilo jasno. Genetika je ključna, ali i redovno vežbanje pomaže da telo ostane u formi čak i kada zbog obaveza ne stižem da treniram po nekoliko nedelja - otkrila je ona.

Iako je prirodno lepa, Katarina priznaje da povremeno koristi botoks, ali u umerenim količinama, jer je važno da zadrži prirodnu mimiku lica.

- Da, povremeno radim botoks, ali samo dovoljno da i dalje mogu da se namrštim, što je za mene kao glumicu ključno - zaključila je.

Podsećamo, Katarina je rođena u Batajnici, a odrasla je u selu Salaš kod bake i deke, gde je već od malih nogu pokazivala interesovanje za umetnost – balet, pevanje, gimnastiku, a potom i glumu. Zato je upisala Fakultet dramskih umetnosti, a uloga Zone Zamfirove 2002. godine obezbedila joj je status jedne od najtraženijih glumica u regionu.

Umetnica nastavlja da inspiriše ne samo svojim glumačkim ostvarenjima, već i načinom na koji balansira između glamura i autentičnosti.

LJubavni život Katarine Radivojević će i dalje interesovati mnoge, ali malo je srećnika koji će imati prilike da zaokupe njenu pažnju.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU