SLAVLJE U DOMU ANĐELE JOVANOVIĆ: Glumica se oglasila i podelila srećne vesti (FOTO)

Isidora Čolaković

04. 10. 2024. 000000 15:00

Foto: Ataimages.rs/M.M./A.A./ Printscreen/ Instagram - _blejzmodesti

Glumica Anđela Jovanović uživa u trudnoći, a dosta vremena provodi u prirodi na vikendici svojih roditleja odakle se danas oglasila. Ona često deli detalje iz privatnog života na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, pa je tako i ovog puta otkrila šta njena porodica danas slavi.

NJenom ocu, legendarnom Gagiju Jovanoviću, je danas rođendan. On puni 59 godina i svoj poseban dan provodi u krugu porodice.

Foto: Printscreen/ Instagram - _blejzmodesti

Ovim povodom, Anđela je okačica i preslatku fotografiju iz svog detinjstva na kojoj je Gagi drži, a pored njih je i Branka koja se popela na klupu.

Foto: Printscreen/ Instagram - _blejzmodesti

Podsetimo, Anđela čeka dete sa atletičarem Mihailom Dudašem za koga se ove godine udala. Par se upoznao u jednoj emisiji gde je glumica gostovala pre njega.

- Znamo se dosta dugo, a zvanično smo se upoznali pre nekoliko godina. Pretprošle godine bio sam gost u jednoj emisiji u kojoj je Anđela gostovala dan pre mene. Nedugo nakon toga želeo sam da vidim kako je prošla emisija, vratio sam onu sa Anđelom i, odgledavši je do kraja, shvatio koliko je šarmantna, lepa, pametna, simpatična. Odlučio sam da joj pošaljem poruku, pitam kako je, šta radi - ispričao je Dudaš za magazin Gloria svojevremeno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU