SATARAŠ SA PIRINČEM: Jelo koje morate probati (RECEPT/VIDEO)
03. 10. 2024. 000000 13:00
Iz bakine kuhinje nam stiže kombinacija slatke paprike, sočnog paradajza i mirisnog pirinča. Neodoljiv spoj ukusa. Ovaj posni specijalitet je idealan za brze ručkove ili večere, a sigurni smo da ćeš ga pripremati iznova i iznova.
Sataraš - satojci:
2 veće glavice
crnog luka,
6 paprika
2 paradajza
ulje
1 kašika pirinca,
malo suvog začina
Sataraš - priprema:
Ispržiti seckan luk, dodati secenu papriku, pa je dinstati sa lukom. Dodati opran pirinač i oljušten paradajz. Krčkati na veoma tihoj vatri da se pirinač obari.
Dodati malo suvog začina i to je to... Kao prilog baren krompir ili pire krompir.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU