Demi Mur o EKSTREMNOM načinu MRŠAVLJENJA nakon drugog porođaja: "Izložila sam se velikom pritisku. Rekli su mi da moram da smršam"

Kristina LJubisavljević

01. 10. 2024. 000000 14:30

Foto: Profimedia

Slavna glumica i njen bivši suprug Brus Vilis su u to vreme živeli u Malibuu, a Demi je svakodnevno vozila bicikl 48 km u oba smera do mesta gde se snimao film " Indecent Proposal". Na ovu ekstremnu dužinu vožnje odlučila se da bi povratila liniju koju je imala pre trudnoće, piše Daily Mail.

- Izložila sam se velikom pritisku. Rekli su mi da moram da smršam. Iako su možda komentari bili sramotni i ponižavajući, uradila sam to zbog toga - prisetila se glumica.

- Mislim da je moja ćerka Skaut imala pet ili šest meseci kada smo snimali taj film. Dakle, dojila sam je tokom noći, ustajala po mraku i u trenerci i sa svetiljkama vozila bicikl sve do Paramounta, bilo gde, čak i na lokaciji na kojoj smo snimali; zatim snimanje ceo dan, što obično traje 12 sati; a zatim sve ispočetka - otkriva Demi Mur.

- Čak i sama ideja o tome šta sam uradila svom telu je tako luda i smešna - priznaje ona.

Inače, pored ćerke Skaut koja danas ima 33 godine, glumica sa bivšim suprugom slavnim glumcem Brusom Vilisom ima još i ćerke Rumer (36) i Talulu (30).

(Blic Žena)

BONUS VIDEO