ADRIJANA LIMA SE VRATILA NA PISTU: Nećete verovati kako sada izgleda (VIDEO)

Isidora Čolaković

27. 09. 2024. 000000 11:00

Foto: Profimedia

Na aktuelnoj Nedelji mode u Parizu konačno je prikazana željno iščekivana revija modne kuće Schiaparelli, na kojoj smo videli kolekciju ženske odeće za sezonu proleće/leto 2025.

Dok se s najviše pažnje čekalo da vidimo šta je sada "zakuvao" genijalni um Danijela Rouzberija, dizajnera koji je na mestu kreativnog direktora čuvenog brenda, mnogo buke izazvao je i povratak brazilske manekenke Adrijane Lime na pistu!

Nekadašnji "Viktorijin anđeo" i jedna od žena koje su obeležile modeling početkom 20. veka prošetala je pistom u mini-haljini na kopčanje, prugastom modelu u retro stilu.

Adrijana je samopouzdano hodala pored svojih koleginica, kao nekada, šik izdanje je upotpunjeno šik ručnom tašnicom i minđušama od žutog zlata.

 

Kritike na račun izgleda jedne od najlepših ikada

Adrijana Lima je u poslednje vreme često bila na meti negativnih komentara jer ne izgleda onako kako je izgledala na početku karijere, kada je bila tek tinejdžerka.

Te glasine počele su s njenom trećom trudnoćom, početkom Adrijaninih četrdesetih, a manekenki je zamerano jer se ugojila, pa zato što je otekla u licu, optuživala je da je preterala s filerima i botoksom i mnogi su komentarisali da je to kraj njene karijere.

– Borim se da prihvatim kako moje telo izgleda sada – iskreno je rekla za magazin People posle porođaja. – Svakog dana moram da se podsećam – prihvati ko si, prihvati svoje telo! Moje telo je sada u tranziciji jer sam dobila bebu, upravo sam na svet donela novi život. To je veliki blagoslov.

Manekenka je istakla da mora da trenira svaki dan, ali i da prihvati promene.

– Svaki dan se borim s tim. Svaki dan moram da podsećam sebe da sam samo čovek. Imam poneke nesigurnosti – priznaje ona.

Adrijana Lima dugo nije prošetala pistom, a poslednji put se to dogodilo 2022. godine, kada je učestvovala na reviji Aleksandera Venga Fortune City u Los Anđelesu. Samo dva meseca ranije Adrijana je saopštila da čeka svoje treće dete, pa se pred publikom pojavila s trudničkim stomačićem u haljini s prorezima.

Nedugo potom je sa svojim partnerom Andreom Lemerom dobila sina Cijana, dok sa srpskim košarkašem Markom Jarićem ima ćerke Valentinu i Sijenu.

(Glossy)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU