"VIŠE NISAM BILA ISTA": Sonja Kolačarić je morala da "baci" svoje prethodno "ja" posle razvoda i smrti majke (VIDEO)

Isidora Čolaković

27. 09. 2024. 000000 08:00

Foto: V. Danilov, Shutterstock

Glumica Sonja Kolačarić odlučila je da govori o nekim ključnim trenucima u svom životu. Ona je gostovala u šesnaestoj epizodi emisije "Bindž" i tom prilikom je pričala o ključnim promenama koje su se dešavale tokom njenog života.

- Zaista verujem da čovek u životu mora da se dekomponuje više puta u životu. Da moraju da se dogode situacije u kojima se "baci" neko prethodno "ja" da bi se ušlo u neku novu životnu fazu. Meni se to dešavalo - rekla je Sonja, pa potom podelila svoje lično iskustvo:

- Moje ogromne promene u životu su bile upisivanje fakulteta, sve što je bilo pre toga više nije važilo, smrt majke  koja je bila moj aprolutni oslonac, kao i rođenje deteta. Tada se centriranje ličnosti menja. Ja više nisam centar, centar je van mene. Potpuno obrnuta perspektiva, sve što je bilo ponovo više ne važi. Četvrti trenutak je bio moj razvod. Sve se urušava, to su trenuci kad ta osoba koja ste bili više ne postoji - zaključila je glumica u emisji "Bindž".

Šta je sve Sonja imala da kaže o svom privatnom životu, vaspitanju sinova, karijeri i odrastanju možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu.

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU