"POČAŠĆEN SAM ŠTO DOLAZIM U NJU JORK BALKANA": Bejbi Lazanja otkriva šta je sve spremio za koncert u Beogradu

Isidora Čolaković

26. 09. 2024. 000000 12:00

Foto: Shutterstock, Profimedia, Printscreen/ YouTube - Eurovision Song Contest

Regionalna senzacija Bejbi Lazanja (Baby Lasagna), koji je ove godine predstavljao Hrvatsku na Pesmi Evrovizije i plasirao se na drugom mestu, nastupiće 27. i 28. septembra u Domu Omladine.

Na ovim koncertima, Baby Lasagna će izvesti ceo, još uvek neobjavljeni album, otkrivajući do sada neviđene aspekte svog nastupa.

- Osećam se veoma uzbuđeno i počašćeno što mogu zajedno s bendom posetiti “NJu Jork Balkana” - kako sam često čuo da nazivaju Beograd. Od samog početka, odmah nakon Dore, dao sam puno intervjua za srpske medije i osećam se “kao kod kuće” na tamošnjim televizijama, pa evo napokon da i dođem tamo - rekao je Baby Lasagna, piše Blic.

Osvrnuo se i na učeće na Evroviziji, gde je osvojio drugo mesto, a po glasovima publike je bio apsolutni favorit. Rim Tim Tagi Dim ludilo je mesecima treslo Evropu, a on je zadovoljan uspehom.

- Srećan sam i ponosan. Generalno gledano, najvažniji mi je glas publike, jer kao što sam i rekao, publika je ona koja će dolaziti na koncerte. Trenutno ne razmišljam ni o kakvim Dorama (Nacionalno takmičenje za izbor pesme za Evroviziju) i Evrovizijama. Pred sobom imam veliku Evropsku turneju i album koji će biti popraćen s puno singlova. Evrovizija je za sada samo odskočna daska.

Sledeće godine imaće velike planove, a otkrio je i šta očekuje publiku na istim.- Nekako me ovaj odgovor uvek buni, mislim da je to pitanje bolje upućeno nekome ko je bio na našem koncertu, ali ja mogu reći da mogu očekivati 100% Lazanje. To često znači preterano divljanje po stejdžu, energičan nastup popraćen visokom produkcijom.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU