Kendal Džener napravila veliku promenu: NJeni fanovi kažu da ne lični na sebe (FOTO)

Kristina LJubisavljević

25. 09. 2024. 000000 10:00

Foto: Profimedia

I dok mnoge dame tokom jesenjih meseci prelaze u tamnije tonove, Kendal Džener je odlučila da kosu ofarba u platinasto plavu nijansu.

Uz boju kose, Kendal je promenila i frizuru, pa je i ona, poput mnogih drugih, izabrala piksi način šišanja. Ipak, fanovi nisu oduševljeni njenom novom bojom kose, pa je dobila brojne negativne komentare: "Plava nije tvoja boja, Kendal", "Crna je tvoja boja"...

Videćemo da li će se Kendal zadržati u taboru plavuša ili je ovo samo privremena nijansa.

Karijera modela Kendal Džener

U svom poslednjem intervjuu, Kendal Džener je govorila o brojnim izazovima sa kojima se suočila tokom svoje uspešne manekenske karijere. U razgovoru sa Emom Čemberlen u podkastu „Anithing Goes“, Kendal je iskreno rekla da, iako se oseća „srećnom“ zbog svoje karijere, takođe doživljava osećaj usamljenosti. Ona je izrazila da uprkos glamuroznom načinu života, postoje trenuci kada se oseća "veoma usamljeno".

- Neću da sedim ovde i kažem da sam imala najteži put. Mislim da sam imala izuzetnu sreću. Ali ja sam takođe imao svoj niz izazova, bilo da se radi o prezaposlenosti ili nenalaženju posla. Bilo je mnogo određenih trenutaka u kojima sam pitala: "Šta se dešava, da li je sve ovo vredno toga?", rekla je Kendal.

U prethodnim razgovorima, ona je otvoreno razgovarala o svojoj borbi sa anksioznošću, naglašavajući važnost rešavanja mentalnih problema.

BONUS VIDEO