"BIO JE U BOLOVIMA": Kako je izgledalo snimanje Lauševog poslednjeg filma? (VIDEO)

Isidora Čolaković

24. 09. 2024. 000000 15:30

Foto: Printscreen/ YouTube - Art Vista, Shutterstock, V. Danilov, N. Skenderija

Glumica Danica Radulović imala je priliku da sarađuje sa Žarkom Lauševićem u poslednjem filmu koji je snimio, pa je u emisji "Bindž" otkrila kako je sve to izgledalo iza kamera.

Danica i Žarko su sarađivali tokom snimanja filma "Ruski konzul" koji je izabran za srpskog kandidata za 97. dodelu nagrade Američke akademije filmske umetnosti i nauke "Oskar" u kategoriji za najbolji međunarodni film.

NJh dvoje su i pre snimanja bili dobri prijatelji, a Danica je zahvalna na svemu što je naučila od legendarnog Lauševića. U emisji "Bindž" kompanije Novosti otkrila je da je tokom ovog projekta on bio na hemoterapiji i da je trpeo jake bolove.

- Mi smo se trudili da mu olakšamo, a opet se i on trudio da olakša nama. On je tad bio u bolovima, zapravo bio je na hemoterapiji, imao je svoju prikolicu. Kada dođe na snimanje nosili smo maske, štitili smo njegovo zdravlje koliko god smo mogli - rekla je Danica u emisji "Bindž" i dodala:

- Bio je jako prijatan. Kada su dolazili glumci iz Albanije on je svakom prilazio da se upozna. Svi smo se nadali da će mu biti bolje, tako da je u tom smislu prošlo dobro. Tek kasnije su nastali veliki problemi - zaključila je Danica.

@vecernjenovosti Glumica Danica Radulović o Žarku Lauševuću #danicaradulovic #zarkolausevic #glumica ♬ original sound - Večernje novosti

Ceo intervju sa glumicom Danicom Radulović u kojem je pored anegdota sa snimanja filma "Ruski konzul" pričala i o zanimljivim detaljima iz svog detinjstva, karijere i intime pogledajte u videu ispod, kao i na našoj Jutjub platformi:

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU