Selena Gomez progovorila o nemogućnosti da zatrudni: "Nikad ovo nisam rekla"

Kristina LJubisavljević

24. 09. 2024. 000000 13:30

Foto: Profimedia

Selena Gomez je u novom intervjuu otkrila svoju ljubav prema dečku Beniju Blanku, objašnjavajući da njena buduća porodica izgleda drugačije nego kako je zamišljala.

- Nikad ovo nisam rekla. Ali, nažalost, ne mogu da budem trudna. Imam mnogo zdravstvenih problema koji bi doveli moj život i bebu u opasnost. To je bilo nešto zbog čega sam tugovala neko vreme - rekla je Gomez za oktobarski Vaniti Fair.

Pevačica i glumica se bori sa nizom zdravstvenih problema. Ona je 2013. godine dobila dijagnozu autoimune bolesti lupus i bila je podvrgnuta transplantaciji bubrega, takođe se borila i sa problemima sa mentalnim zdravljem što je otkrila pre nekoliko godina kada je sa obožavaocima podelila da boluje i od bipolarne depresije.

U intervjuu za pomenuti magazin, Gomez je otkrila svoje planove za majčinstvo.

- Nije onako kako sam to zamislila. Smatram da je blagoslov što postoje divni ljudi spremni na surogat majčinstvo ili usvajanje, što su za mene ogromne mogućnosti. Uzbuđena sam zbog toga kako će to putovanje izgledati, ali će izgledati malo drugačije. Na kraju krajeva, nije me briga. Biće moje. To će biti moja beba.

Gomez (32) je u vezi sa muzičkim producentom, Blankom (36) i kaže da nikada nije bila tako voljena.

- Nikada nisam bila voljena na ovaj način. On je svetlo. Potpuna svetlost u mom životu. On je moj najbolji prijatelj.