PAZITE SE PROBLEMA U VEZI: Astro savet za 23. septembar

Nataša Tutnjević

23. 09. 2024. 000000 09:30

Pošto je Škorpija i znak Venerinog izgona (egzila), tu su najlepše osobine ove planete oslabljene, izvitoperene.

Mada su osobe sa Venerom u osmom zodijačkom znaku magnetski, nekad i fatalno privlačne, erotične, njihove emocije su toliko duboke i intenzivne, da to stvara velike probleme u ljubavnim vezama. Tranzit Venere preko osmog zodijačkog znaka, narednih 25 dana, stavlja akcenat na strast, ljubomoru, tajanstvenost, kao i situacije u kojima "od ljubavi do mržnje samo korak nas deli", po sistemu toplo-hladno...

Emocije kod vodenih i zemljanih znakova biće naglašene, zbog čega će mnogi biti u iskušenju da uđu u paralelnu ili tajnu vezu, o čemu govori napet aspekt između Venere i retrogradnog Neptuna.

Kvadrat između Venere u Škorpiji i Plutona koji upravlja Škorpijom, donosi ljubomorne scene i rasprave, zbog partnerove posesivnosti. Ovaj aspekt takođe upozorava na probleme sa reproduktivnim organima, jajnicima, hemoroidima, ali i na venerične bolesti.

Venera obično boravi oko tri nedelje u jednom znaku, a ove godine ostaje do 17. oktobra u Škorpiji. To će se odraziti na ljubavni život ali i na posao i finansije svih znakova, posebno Škorpija, zatim, Bikove (Venera u kući partnerskih odnosa), Vaga (Venera u kući ljubavi i novca), Riba (Venera u kući druge značajne emotivne veze), Ovnova (Venera u kući strasti)...

Polusekstil između Venere u tajanstvenoj Škorpiji i Sunca u analitičnoj Devici pogoduje osobama koje se bave zanimanjima koja zahtevaju veliku preciznost ili koja imaju veze sa rukovanjem novcem.

Novosti