JELENA KARLUŠA NAŠPRAVILA SPEKTAKL: Sve je sijalo i prštao od luksuza (VIDEO)

Nataša Tutnjević

21. 09. 2024. 000000 10:00

Photo:printscreen/instagram

Pop diva Jelena Karleušanastupila je sinoć u Kikindi, na 39. "Danima ludaje".

Regionalna muzička zvezda se za ovu priliku specijalno potrudila, te je odabrala nesvakidašnji scenski kostim. JK je zablistala u srebrnoj "Versaće" haljinici i "Iv San Loran" čizmama u istim tonovima.

Kada se pojavila na bini, publika je reagovala oduševljeno, uz vrisku i aplauze, dok je već od prve pesme atmosfera eksplodirala.

Fanovi, ne samo iz Kikinde već i iz okolnih gradova, uživali su u hitovima mega zvezde, koja je kao po običaju napravila haos na sceni svojim izgledom i performansom, a njeni verni obožavaoci kojih je bilo u velikom broju, pomno su pratili svaki divin pokret na sceni i s njom uglas pevali svaki stih. 

 

@c0ne.3 #karleusa #jelenakarleusa #kikinda #fyp #krimirad ♬ original sound - Nemanja

Podsetimo, nakon što je Karleuša osvojila svet mode tokom nedelje mode u Parizu, ostvarila je još jedan značajan uspeh, kada se nedavno pojavila na najpoznatijoj filmskoj platformi, Netflix! Poznato je da je Jelena stekla bliska prijateljstva sa mnogim svetskim zvezdama, a jedna od njih je i model Georgina Rodrigez, supruga fudbalera Kristijana Ronalda. U jednoj sceni Georgina hvali kreaciju pevačice, ističući da je oduševljena njenim talentom i ukusom. Upravo to je dokaz zašto Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih pevačica na Balkanu.

Kurir 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU