DŽENIFER ANISTON PROMENILA BOJU KOSE: Pojavila se na crvenom tepihu i oduševila sve prisutne (FOTO)

Isidora Čolaković

18. 09. 2024. 000000 12:00

Foto: Profimedia

Glumica Dženifer Aniston prisustvovala je dodeli nagrada Emi za 2024. i imala novu nijansu plave kose - koja je više puterasta nego zlatna, a pritom je njena trenutna frizura moderna interpretacija čuvene frizure "Rejčel", samo sa dužim slojevima i ravnijim izgledom, stilizovana četkom i fenom.

Ukoliko postoji osoba na ovoj planeti koja može uticati na odluke o lepoti mnogih žena, to je Dženifer Aniston. Zbog toga su mnogi poludeli za njenom linijom proizvoda za negu kose LolaVie, a pritom godinama nose jednu od najpopularnijih frizura svih vremena, „Rejčel“ - koju je nosila glumeći Rejčel Grin u seriji „Prijatelji“.

Zahvaljujući svom izgledu na crvenom tepihu na dodeli nagrada Emi 2024. inspirisaće mnoge da isprobaju novu plavu boju kose.

Zvezda serije „Jutarnji šou“, koja je nominovana za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji, stigla je na crveni tepih u uskoj, dugoj, elegantnoj haljini. Iako je oduvek bila plava, njena kosa je sada više puterasta nego zlatna, što je verovatno delo njenog dugogodišnjeg koloriste Krisa Makmilana i u skladu sa najvećim trendovima sezone.

Ove sezone se vraćamo tamnijim korenima i puterastim krajevima - dobro je znati da ovi pramenovi ne dopiru do korena kose, kako bi se postigao prirodniji izgled osunčane kose. Dženifer Aniston takođe nosi modernu verziju legendarne „Rejčel” frizure.

 

Za razliku od bob dužine koju je nosila tokom snimanja serije, njena trenutna frizura ima duže slojeve i važno je da je stilizuje četkom i fenom, u nešto ravniju verziju legendarne frizure.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Zanimljiv je i njen elegantni manikir - nosila je klasični francuski manikir sa tankim belim vrhovima. A i šminka je imala bezvremeni dodir, sa besprekornom podlogom, ružičastim usnama i lepršavim trepavicama.

(Miss7.24sata.hr)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU