MESEC U KONJUKCIJI SA SATURNOM DONOSI KRAJ SVIH PATNJI: Ova 3 horoskopska znaka su platila svoje dugove i sad počinje pauza za tugu

Kristina Lalić-Spirković

17. 09. 2024. 000000 13:30

Foto: Profimedia

Horoskop predviđa da će 3 znaka Zodijaka nakon Meseca u konjukciji sa Saturnom 17. septembra 2024, posle dugog perioda depresije i anksioznosti, rak, ugledati svetlost na kraju tunela. Mesec u konjukciji sa Saturnom simbolizuje kraj svih patnji. Oni su platili svoje dugove i sad počinje pauza za tugu.

Svi prolazimo kroz svoje uspone i padove, i ponekad je teško pomisliti da ćemo se ikada ponovo osećati radosno, posebno kada nas obuzme sumnja u sebe. Ipak, univerzum ne želi da budemo nesrećni, pa nas tranzit poput Meseca u konjukciji sa Saturnom podržava.

Radujemo se povratku radosti u srca i umove 3 horoskopska znaka, Saturn nam pokazuje da sve ima kraj. Obnoviće im se duh, a radost se vratiti u njihov život.

Rak

Zahvalićete se svojim srećnim zvezdama kada se ovaj dan završi jer nešto će škljocnuti u toku dana i dati vam do znanja da se ne vraćate u prethodno stanje depresije. Osećate radost koja počinje zbog Meseca u konjukciji sa Saturnom; a vi možete učiniti da ona traje i traje.

Konačno ste stigli do kraja izazovnog, ali izvodljivog perioda. Osećali ste se umorno; niste bili sigurni da možete da nastavite putem kojim ste išli, na kraju ste umorni depresivni od svega toga. Znali ste da se mora nazirati kraj, ali niste mogli da ga vidite.

A onda dolazi Mesec u konjukciji sa Saturnom, i odjednom, Saturnova energija vam pokazuje da je „vreme isteklo“. Vreme je da se tegobe istope. Učinili ste svoj deo posla i zaslužujete da budete oslobođeni svega toga. Radost se vraća, a vi tačno znate šta da radite sa njom.

Jarac

Dobro se nosite sa tranzitima kao što je Mesec u konjukciji sa Saturnom, jer ste navikli da vas Saturn vuče. Upoznati ste sa rokovima i održavanjem; disciplinovan ste i sposobni. Vi ste izgoreli; radite mnogo i to počinje da vam smeta.

Odavno niste videli nikakvu radost, iako ste zadržali hrabro lice. Možete i izdržaćete sve što je pred vama, ali ono što ne očekujete, što sve takođe čini zabavnim - jeste ova navala radosti i obećanja.

Radost se vraća i oživljava vas. Mesec u konjukciji sa Saturnom vas potresa i stavlja stvari u perspektivu; videćete da imate mesta za radost u svom životu i da to ne mora da bude sve vreme posao i igra. Živnite malo!

Vodolija

Kako je ov dobar dan za vas! Iako ste uvek otvoreni za dobar provod, lako ćete priznati da je ovih dana malo dobrih trenutaka. Međutim, stvari se malo menjaju, toliko toga ima veze sa tranzitom Meseca u konjukciji sa Saturnom i njegovim uticajem na vaš horoskopski znak.

Saturnova energija deluje kao alarm u vašem svetu; to vam pokazuje da morate odmah da se izvučete iz toga. Kao i ostatak sveta, želite da budete srećni, i naravno, zaslužujete da budete, ali često stojite na putu svojoj sreći jer sumnjate u sebe.

Shvatate da ste jednako "u trčanju" za radost kao i bilo ko drugi, i stvari će se promeniti kada to dobijete. A ova promena može biti monumentalna. Radost se vratila u vaš život, i nećete je pustiti da ode kad je probate.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO