"MNOGO SAM PATILA, TAD SAM IMALA 42 KILOGRAMA": Jovana Pajić se vratila na scenu posle razvoda, pa otkrila kroz šta je sve prošla

Isidora Čolaković

17. 09. 2024. 000000 12:30

Foto: Ataimages.rs/ A.A.

Jovana Pajić nekoliko godina nije bila na sceni, povukla se kako bi se posvetila porodici, ćerkama, u međuvremenu je upisala i fakultet za koji je imala punu podršku najbližih, ali onda se desilo sređivanje stana, druga trudnoća i namera da završi šta je započela još uvek čeka. Međutim, onda se dogodio i razvod od Aleksandra Cvetkovića, a pevačica je sada progovorila o detaljima kraha ljubavi u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

- Kako nije bilo patnje. Ja sad izgledam kao bucko spram tog perioda. Ja sam imala 42 kilograma. Nisam imala nikakav apetit. Bilo mi je teško. Zapravo sam ja ušla u taj čvor overtinkinga u smislu, bože, ubiću roditelje, kako ja njima ovo sad da kažem? Moja mama ima četiri stenta. Otac mi je takođe načet zdravstveno. Kako ja sad njima ovo da kažem da ću se ja razvesti? Ja ću ih ubiti. Ne da ću ih razočarati, nego da ću ih ubiti. Zdravstveno ću ih potpuno toliko uništiti da ću ih ubiti. Ja sam to tako videla - iskrena je Jovana koja je brinula o svojim najbližima iako kaže: "Nisam imala pritisak. Oni su uvek bili u fazonu kakva god da je tvoja odluka, mi ćemo je podržati. Nećemo ulaziti u razloge, mi ćemo je podržati".

- Strah. NJihov strah i briga kako ću ja sama. Kako ću sa dvoje dece ja sama, više ta briga. Nema tu razočarenja. Oni su nekako toliko širokog shvatanja da nekako nismo više ono šta će komšija reći, hoću da mi je dete živo i zdravo i da je srećno, kakva god njegova sreća bila. Oni su videli da sa mnom godinama nešto nije u redu ali ja nisam bila tip koji se žali, koji priča - kaže Jovana.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU