MELINA I ĐINA DŽINOVIĆ UŽIVAJU NA AZURNOJ OBALI: Kreatorka se trudi da naslednici ispuni svakku želju (FOTO)

Isidora Čolaković

13. 09. 2024. 000000 11:00

FOTO: Ata / Profimedia / Printskrin Instagram djinadzinovic

Posle burnog razvoda, modna kreatorka Melina Galić, prethodno poznata kao Džinović, okrenula je novi list života na sunčanoj Azurnoj obali. NJena ćerka Đina se nedavno pridružila majci i uživa sa njom u luksuzu, a prvo su zajedno bile u Kanu.

NJih dve su iz ovog francuskog grada otišle u Monako, a Đina ne prestaje da objavljuje momente iz ove zemlje na društvenim mežama.

Đina uživa u izobilju, pa je ispred nje "i od ptice mleko", a zbog specijaliteta sa mesom i orašastim plodovima mnogima je zasigurno pošla voda na usta, dok je zabeležila i koktele i slatke đakonije.

Foto: Printskrin/ Instagram - djinadzinovic

Melina, inače, ispunjava naslednici svaku želju, pa je Đina nedavno na društvenim mrežama podelila mnoštvo fotki iz Kana.

Melina promenila život iz korena

Podsetimo, Melina se nedavno, nakon razvoda od čuvenog pevača Harisa Džinovića, odselila iz Srbije i svoj novi život započela na Azurnoj obali.

- Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi... - rekao je tad dobro upućen izvor za "Blic".

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU