POJAVIO SE SNIMAK SA BORINOG POSLEDNJEG KONCERTA: Otkriveno da je tokom tog nastupa pevač primao infuziju (VIDEO)

Kristina Lalić-Spirković

11. 09. 2024. 000000 14:00

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Legenda rok muzike Borisav Bora Đorđević preminuo je u 72. godini, u bolnici u LJubljani nakon 15 dana žestoke borbe za život. Uz njega je do poslednjeg trenutka bila supruga Dubravka, njegova najveća ljubav.

Smrt velikana je potresla ceo region, a sada se pojavio i snimak sa njegovog poslednjeg koncerta u Šamcu, Bosna i Hercegovina. Na tom nastupu, koji se ispostavio kao njegov oproštaj od publike, Bora je pevao svoje najpoznatije hitove poput "Pogledaj dom svoj anđele" i "Ostani đubre do kraja", iako je već tada bio ozbiljno bolestan.

@comi_000 Velika podrška za legendu! #ribljacorba #boradjordjevic #viral #koncert #rocknroll #exyumuzika #exyurock #fyp ♬ original sound - Ćomibrat00

Na snimku koji sada kruži društvenim mrežama, možemo videti kako pevač uprkos kašlju i vidnom narušenom zdravstvenom stanju, nije želeo da razočara svoje obožavaoce. Bora je davao sve od sebe i pevao iz srca.

Menadžer je otkrio da je tokom tog koncerta pevač primao infuziju. On, međutim, nije želeo da otkaže nastup, pokazavši još jednom svoju posvećenost publici do samog kraja. 

@comi_000 Iz duše si nam pevao! ❤️ #ribljacorba #boradjordjevic #viral #koncert #rocknroll #exyumuzika #exyurock #fyp ♬ original sound - Ćomibrat00

NJegov odlazak ostavio je neizbrisiv trag, a uspomena na njegove pesme i energiju koju je davao na sceni ostaje večna.

(Informer)

 

BONUS VIDEO