"RADIMO SERIJU O NAJVEĆEM OLOŠU KOJI JE HODAO SRBIJOM": Miloš Tanasković o seriji "Klan", intimi i odrastanju (VIDEO)

Isidora Čolaković

10. 09. 2024. 000000 09:30

Foto: V. Danilov, N. Fifić, Printscreen/ YouTube - SERIJA KLAN

Glumac Miloš Tanasković gostovao je u četrnaestoj epizodi podkasta "BINDŽ" kompanije Novosti u kom je otkrio brojne nepoznate i zanimljive detalje sa snimanja serije "Klan", o saradnji i prijateljstvu sa kolegama, a glumac je takođe govorio i o detinjstvu, odrastanju i intimi.

Kreatoru serije "Klan", Bobanu Skerliću, je inspiracija za ovaj projekat bio Zemunski klan. Miloš je naglasio da nije želeo da ima nikakve veze sa likom Blagoja kog je tumačio, kao i da je celoj glumačkoj ekipi naglašeno da ne treba da se svide publici.

- Prva Skerlina rečenica, kada smo popčeli da radimo, bila je: "Mi radimo sada seriju o najvećem ološu koji je hodao Srbijom. Nemojte da igrate tako da vam likovi iole budu simpatični jer oni suštinski nisu dobri ljudi". Tako da ja sa Blagojem u tom smislu nemam nikakve veze - naglasio je Miloš.

Nastavak ove priče, kao i brojne druge zanimljive anegdote iz njegovog života možete pogledati u videu uspod, kao i na našoj Jutjub platformi.

 

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU