PRVO POJAVLJIVANJE na crvenom tepihu: Bred Pit predstavio devojku - INES zadivila u belom, a on u neobičnom smokingu (FOTO)

Kristina LJubisavljević

02. 09. 2024. 000000 11:00

Foto: Profimedia

81. filmski festivan u Veneciji dostigao je svoj vrhunac kada su se crvenim tepihom prošetali Bred Pit i Džordž Kluni sa svojim izabranicama.

Za Breda i njegovu devojku, Ines de Ramon, dizajnerku nakita, je ovo bilo prvo zvanično pojavljivanje na crvenom tepihu od kad su počeli da se zabavljaju 2022. godine.

Odlučili su se za izgled visokog kontrasta. Pit (60) je nosio crni smoking koji čine sako sa duplim kopčanjem i pantalone inspirisane 70-im, a detalji su privuklu posebnu pažnju. Obuo je cipele sa kvadratnim vrhom i biserno dugme na sakou dok je ispod nosio mrežastu crnu majicu.

NJegova devojka je u međuvremenu pružila oštar kontrast njegovom tamnom izgledu u belom od glave do pete.  Ines je obukla belu haljinu na jedno koja prati liniju tela i time pokazala svoju vitkost.

Foto: profimedia

Bredovo prisustvo u Veneciji izazvalo je mnogo buke, ne samo zbog njegovog novog projekta sa dugogodišnjim prijateljem, Džordžom Klunijem, već i zbog toga što se njegova bivša supruga, Anđelina Džoli, takođe pojavila na festivalu da promoviše svoj najnoviji film, "Maria". Sve organizacija je bila usmerena na to da ne dođe do susreta dvoje bivših partnera, što je potrvrdio i umetnički direktor festivala, Alberto Barbera, piše Pipl.

Podsetimo, Pit i Ines de Ramon, koja je ranije bila u braku sa zvezdom „Vampirskih dnevnika“ Polom Veslijem, — zajedno su od kraja 2022. godine.

BONUS VIDEO