"Sada jednu pesmu pevamo za Boru, da pobedi": Bajaga rasplakao publiku na Ušću

Kristina LJubisavljević

01. 09. 2024. 000000 10:20

Foto: ATA images/ A.A./ F.S.

Momčilo Bajagić Bajaga i Instruktori proslavili su 40 godina karijere koncertom na Ušću, a jednu pesmu je pevač posvetio i Bori Đorđeviću, frontmenu "Riblje čorbe" koji je u teškom zdravstvenom stanju.

- Sada jedna pesma iz doba Riblje Čorbe, pevamo je za Boru, da pobedi - i zasvirao legendarni hit "Kada hodaš" koji je Bora otpevao na albumu "Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju" iz 1984. godine, a mnogi su se i rasplakali nakon njegovih reči.

- Ja mu stvarno želim što brži oporavak. On je inače, iako ne izgleda tako, vrlo jak čovek i zato je uspeo do sada da se izvuče. Svaki put, ja se nadam i ovaj put - poručio je Bajaga o Bori pre nekoliko dana.

Bora Đorđević, poznati roker, hospitalizovan je u Kliničko-bolničkom centru u LJubljani zbog ozbiljnih komplikacija izazvanih hronično obstruktivnom bolešću pluća.

Borin menadžer Bane Obradović ispričao je da lekari daju sve od sebe da mu bude bolje.- Bori je stanje nepromenjeno. I dalje je na respiratoru, intubiran. Supruga ga obilazi svakog dana. Ova situacija ima dva pravca, ili sa se izvuče, ili ono drugo najgore. Lekari svakog dana govore da je stabilno. Čekamo ili da se probudi ili ono drugo ne daj Bože. U bolnici ima svu negu potrebnu, rekao je za "Blic" Bane Obradović.

(Blic)

BONUS VIDEO