Anđelina Džoli i Bred Pit zadali velike muke organizatorima Filmskog festivala u Veneciji: "Nema šanse da se sretnu"

Kristina LJubisavljević

29. 08. 2024. 000000 12:18

Foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli izbeći će bilo kakvu nelagodnu situaciju dok promovišu svoje filmove na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji. Zadali su veliki zadatak organizatorima koji su preduzeli dodatne mere predostrožnosti da se bivši partneri ne sretnu.

U nedavnom intervjuu za Vaniti Fair, umetnički direktor Filmskog festivala u veneciji. Alberto Barbera, rekao je da je festival posebno vodio računa da se filmovi bivših partnera ne preklapaju u rasporedu.

- Anđelina će biti prvog dana, u četvrtak, 29. avgusta, i otići će odmah nakon toga. Bred će stići tek u subotu u Veneciju. Nema šanse da se ukrste na Lidu  (čuvenom ostrvu na kojem se održava festival).

Džoli će na festivalu debitovati sa filmom „Marija“ o operskoj pevačici Mariji Kalas, dok Pit sa Džordžom Klunijem promoviše film "Vukovi", 1. septembra.

Podsetimo, Anđelina je podnela zahtev za razvod 2016. godine, a iako su pravno razvedeni, par još uvek vodi sporove u vezui sa imovinom, uključujući vlasništvo nad čuvenom francuskom vinarijom Chateau Miraval.

BONUS VIDEO