Ana Ivanović pokazala trbušnjake: Objavila fotografiju sa plaže i dokazala da mama troje dece može da izgleda ovako (FOTO)

Kristina LJubisavljević

29. 08. 2024. 000000 09:40

Foto: Instagram/ Printscreen/ Ana Ivanović

Nekadašnja prva teniserka sveta, Ana Ivanović, je već osam godina u sportskoj penziji. Od tada se maksimalno posvetila porodičnom životu, dece i suprugu Bastijanu Švajnštajgeru.

Iako se više ne bavi profesionalnim tenisom, Ana je i te kako u odličnoj fizičkoj formi. Prošle godine je na svet donela treće dete, a vidi se da su se godine treniranja i zdravog načina života isplatile, pa je Ana brzo vratila trbušnjake.

Ona je sada na Instagramu objavila fotogragfiju sa mora na kojoj možemo da je vidimo u interesantnom roze kompletu za plažu koji je na najbolji način istakao njenu vitkost.

Foto: printscreen/ Instagram/ Ana Ivanović

Ana je jednom prilikom otkrila i kako se hrani. Doručak joj je jako važan, a uglavnom se na njenom meniju u doba jutra nalazi avokado:

- Omiljenim mi je avokado i tost sa poširanim jajima sa prilogom od dimljenog lososa i sa spanaćem. Avokado je superhrana sa zdravim monoztasićenim mastima - podelila je Ana sa pratiocima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO