PRIJIN NAJVEĆI HIT NIJE BIO NAMENJEN NJOJ: Pesmu je napisao Filip Živojinović, a pogledajte ko je trebao da je otpeva

Isidora Čolaković

27. 08. 2024. 000000 12:00

Foto: Ataimages.rs/ M.M.

U sklopu turneje ”Od istoka do zapada” Aleksandra Prijović održala je niz spektakularnih koncerata.

Prijine pesme publika peva od prvog do poslednjeg stiha, a tekstove za neke od njih pisao je ni manje ni više nego njen suprug Filip Živojinović. 

Omiljena pesma Filipa Živojinovića nosi naziv ”Sve po starom”, a emotivne reči koje je napisao očarale su publiku.

- To mu je omiljena pesma koju je napisao. Vremenom je i meni postala. Doduše, svidela mi se i na prvo slušanje, ali kada sam videla koliko je on voli, zavolela sam je još više. Stvarno je nekako posebna, životna i jednostavna. Nema, što on kaže, nekih komplikovanih reči, čista emocija je u pitanju. To su ljudi prepoznali i onda smo odlučili da napravimo i takav spot. Kada krene treći refren, tu su snimci iz mog privatnog života. Cela priča oko te pesme je specifična - otkrila je Aleksandra tokom gostovanja u jednoj emisiji. 

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijović (@prijovicfanteam)

Omiljena pesma Filipa Živojinovića dopala se i publici, a na koncertu održanom u Novom Sadu Aleksandra je otkrila da ova prelepa balada nije pisana za nju.

- Večeras je ovde moj prijatelj Boki Leksington i ja moram da vam otkrijem tajnu. Moja pesma "Sve po starom" pisana je za njega. Pa, Boki, kakve vi pesme imate, valjda i ja zaslužujem jednu - šaljivo je poručila.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU