Novo pojavljivanje Kejt Midlton: Evo kako sada izgleda princeza koja se leči od teške bolesti (FOTO)

Kristina LJubisavljević

26. 08. 2024. 000000 09:02

Foto: profimedia, GoffPhotos.com

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, fotografisana je na imanju Balmoral zajedno sa svojim suprugom, princom Villiamom, i sinom Džordžom. Ovo je princezino prvo pojavljivanje u škotskoj crkvi otkako je u martu rekla da boluje od raka.

Na fotografiji na kojoj se Kejt nalazi u kolima na suvozačevom mestu, vidimo da je nasmejana u kariranom kaputu i braon šeširu koji je ukrašen perjem, dok su joj kestenasti pramenovi padali niz leđa

Kejt i Vilijam su se pridružili i kralj Čarls i kraljica Kamila, kao i vojvoda i vojvotkinja od Edinburga.

Pre putovanja u Škotsku, Vilijam i Kejt su provodili vreme u domu u Norfolku, Anmer Holu, gde su uglavnom tokom svakog leta, koristeći letnji rasput svoje dece. 

Foto: profimedia, GoffPhotos.com

Lečenje

Princeza, koja je i dalje na preventivnoj hemoterapiji, ove godine se manje pojavljivala u javnosti, prisustvovala je proslavi rođendana kralja Čarlsa u junu i finalu Vimbldona za muškarce u julu gde je uručila i pehar pobedniku.

Kejt je počela da se leči u februaru, a o njenom stanju se malo zna. Jednom prilikom je rekla da postiže „dobar napredak“, iskreno dodajući da ima „dobre i loše dane“.

- Moj tretman je u toku i trajaće još nekoliko meseci. U dane kada se osećam dovoljno dobro, radost je baviti se školskim životom, provoditi lično vreme na stvari koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i raditi od kuće - rekla je tada Kejt.

BONUS VIDEO