Andrija Milošević o roditeljstvu: "Supruga i ja se ne svađamo, ne raspravljamo"

Kristina LJubisavljević

24. 08. 2024. 000000 09:30

Foto:Instagram/Printskrin/_đeđa_

Glumac Andrija Milošević i njegova supruga, takođe glumica, Aleksandra Tomić, su postali roditelji pre skoro tri godine.

Aleksandra je tada na svet donela dečaka, a dali su mu ime Relja. Glumački par retko kad govori o privatnom životu, a Andrija je sada otkrio da li bi, s obzirom na to da su oboje glumci, želeli da i njihov sin krene stopama roditelja:

- Iskreno, nemam nikakvu želju da mu namećem čime će se on jednog dana baviti. Relja će sam odabrati. Međutim, koliko sada mogu da vidim iz njegovog ponašanja, već sada je bolji glumac od mene - rekao je Andrija za Blic i objasio čime se vode prilikom vaspitavanja sina:

- Kada imaš zdravu polaznu tačku u vaspitanju, onda sve to ide lagano. Supruga i ja se ne svađamo, ne raspravljamo... I jedno i drugo smo u pravu i on će samo tokom odrastanja imati dva ugla gledanja na život. S druge strane, vrlo sam relaksiran, i nemam kod sebe taj poriv da moj sin nešto mora...ne mora! Deci treba dati samo ljubav i inspiraciju. Deci treba dati slobodu i ne opterećivati ih, ne treba im nametati razne obaveze, sviranje klavira, odlaske na fudbal...Treba im dati slobodu! – bio je jasan Milošević.

(Blic)

BONUS VIDEO