"PRVO JE BILO MALO BOTOKSA, ALI SADA SVE VIŠE BOLI": Katarina Radivojević otkrila kada je počela da se podmađuje i koje su loše strane plastičnih operacija

Isidora Čolaković

26. 08. 2024. 000000 21:00

Foto: Ataimages.rs/ A.A.

Katarina je otišla na jednu kliniku za ulepšavanje, gde je ponovo ubrizgala botoks u lice, a tom prilikom je otkrila kada je počela da se podmlađuje.

- Mislim da već deset godina radim botoks. Ali, prvo je bio malo botoksa, tada me je manje bolelo, sad sve više i više boli. Godine sa sobom nose bol. Mi smo se u startu dogovorili da zbog posla kojim se bavim i onoga što je meni važno, da mimiku uvek sačuvam. Mogu da se namrštim, da se nasmejem, nikad nismo preterivali - rekla je Katarina Radivojević na snimku koji je objavljen na Instagram stanici klinike za ulepšavanje.

Katarina: "Ne umem ništa da sakrijem"

- Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu - rekla je tada Katarina.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU