"Ben nije pokazao interesovanje da njihov brak uspe": Dženifer Lopez spremna da nastavi dalje - otkriveni detalji razvoda

Kristina LJubisavljević

21. 08. 2024. 000000 09:30

Foto: Profimedia

Nakon što je pevačica (55) u utorak, 20. avgusta, podnela zahtev za razvod, izvor kaže da je iz raznih razloga došla do zaključka da je „vreme da krene dalje“.

- Ona je veoma razočarana i tužna, ali Ben joj nije davao nikakve znakove da želi da nastavi njihov brak. Nije pokazao nikakvu posvećenost i interesovanje da njihov brak uspe. Došlo je do tačke da ona treba da misli na sebe - kaže izvor.

Više je potvrdilo za Pipl da je glumica i pevačia podnela zahtev za razvod od Afleka u Višem sudu okruga Los Anđeles na drugu godišnjicu njihovog venčanja pred porodicom i prijateljima u Džordžiji.

Ceremonija u Džordžiji održana je mesec dana nakon što su se njih dvoje zvanično venčali na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu 17. jula 2022. Lopez i Aflek su obnovili svoju romansu u aprilu 2021. godine - skoro 20 godina nakon što su se prvi put zabavljali i verili.

- Osećam se srećnom i ponosnom što sam sa njim. To je prelepa ljubavna priča, dobili smo drugu šansu - rekla je ona za Pipl 2022. godne.

Ona je izrazila da je njihov drugi pokušaj da budu zajedno drugačiji, napomenuvši:

- Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, na različitim smo mestima u našim životima, sada imamo decu i moramo da budemo veoma svesni tih stvari, tako je lepo vreme za sve nas.

Podsetimo, ovo je pevačicin četvrti razvod, dok je Benu drugi.

BONUS VIDEO