DUŠICA JAKOVLJEVIĆ U KUPAĆEM: Voditeljka podelila vrele fotografije

Isidora Čolaković

17. 08. 2024. 000000 17:00

Foto: Ataimages.rs/ A.A.

Dušica Jakovljević ne krije da izuzetno vodi računa o fizičkom izgledu, a rezultate napornih trenunga imali smo prilike da vidimo kada je objavila fotografije u jednodelnom kupaćem kostimu.

Pored bujnog dekoltea i vitke linije, mnogima je pažnju privukla i tetovaža na intimnoj regiji, a komentari ispod objave samo su se nizali.

Sa profila joj skinuli da radi za "Pink"

Podsetimo, nedavno je sa voditeljkinog Instagram naloga sklonjeno da radi za televiziju Pink, a ona se tim povodom oglasila.

- Vratim se ja tako u Beograd sa letovanja i zatekne me informacija da je neko nekako sa mog instagram profila uklonio moje radno mesto, zapravo moju kuću. Već su počele spekulacije da li sam ja još na Pinku ili ne. Dušmani, džaba se radujete, hvala onima koji brinu, ali evo me ispred moje kuće. Tek vam pripremamo razne novotarije, nisam išla da odmaram, nego da pripremam sve ono što vas čeka u novoj televizijskoj sezoni. Tu smo i ne razdvajamo se više - rekla je Dušica u video snimku koji je direktorka zabavnog programa TV Pink podelila na svom instagram profilu.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU