Novo pojavljivanje Kejt Midlton: Evo kako sada izgleda princeza koju svet čeka da vidi (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

12. 08. 2024. 000000 09:29

Foto: profimedia

Kejt Midlton nije mogla da prisustvuje Olimpijskim igrama u Parizu i uživo bodri sportiste svoje zemlje, ali je zato, zajedno sa suprugom, poslala podršku reprezentaciji Velike Britanije.

Na svom zvaničnom nalogu na društvenim mrežama, princ Vilijam i princeza od Velsa napisali su:

- Bravo, kakvo neverovatno putovanje! Svaki sportista je pokazao ogromnu posvećenost, srce i strast. Učinili ste nas sve tako ponosnim! Bili ste inspiracija za sve nas - njihove ohrabrujuće reči bile su propraćene video-snimkom koji je predstavljao montažu poruka mnogih poznatih ličnosti, uključujući Dejvida Bekama i repera Snupa Doga.

Ovo je jedno od retkih pojavljivanja Kejt Midlton koja je u martu otkrila da boluje od raka, koji je otkriven tokom planirane operacije abdomena. Od tada se pojavila samo nekoliko puta i nije poznato kada će se zvanično vratiti poslu.

Na novom video-snimku Kejt se smešila u jednostavnoj beloj majici sa teget prugama puštene kose, dok je Vilijam pored nje izgledao nesvakidašnje. Vidimo da je tokom letnjeg odmora odlučio da pusti bradu, a takvog nemamo često prilike da ga vidimo.