PEVAČ OPROŠTAJNOM PORUKOM IZAZVAO JEZU: Izabrao čak i gde će biti sahranjen

Kristina Lalić-Spirković

05. 08. 2024. 000000 15:30

Foto: Printskrin/Youtube

Iako mu glas još uvek dobro služi, on ističe da je došlo vreme za "penziju". 

- Mogu sada sada ekskluzivno da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost, pravim platformu za moj odlazak, hoću da bude to opšte-jugosloveski, kao što sam došao, tako i da idem. Žalim što to nisu doživele moje kolege koje su kvalitetne i koje su zaslužile tako nešto. Želim sve to da zaokružim, hoću i Grand da mi bude pokrovitelj od Đevđelije do Triglava sve ću da obiđem. Za moj oproštaj neka se sakupe mladi pevači i neka pevaju moje pesme, to će biti za mene najbolje - rekao je Serbezovski. 

Muharem ističe da je najviše zahvalan publici koja ga je podržala na početku karijere te da će im odati poštovanje jednim posebnim gestom na njegovim budućim koncertima.

- Ono što je najvažnije i da se ne zaboravi to je ona publika koja me je i dovela do ovog pijadestala. To su sada stari ljudi, penzioneri, za njih će skoro biti besplatna ulaznica svuda. Ovi mladi neka plate, a oni koji su me doveli, neka me tako i isprate - zaključio je pevač za "Grand". 

Inače, Muharem je pre nekoliko dana bio gost u Novom Pazaru, kada je šokirao javnost priznanjem da želi tu i da ga ukopaju kada umre. 

- Kada dođe vreme, želim da me ukopaju ovde u Pazaru. Ovo je posebno mesto s posebnim ljudima. Pazar je moj grad iz kojeg bih voleo da odem na Ahiret, kad dođe vreme - poručio je on za medije.

(Grand)

 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU