Slavni glumac čestitao Novaku na OLIMPIJSKOM ZLATU: Poruka oduševila sve (FOTO)

Kristina LJubisavljević

05. 08. 2024. 000000 08:19

Foto: Profimedia

"GOAT je osvojio ZLATO. Čestitke Novaku Đokoviću", napisao je Metju Mekonahi na nekadašnjem Tviteru. Oglasio se veliki broj ljudi pa se na njegovom profilu mogu pročitati ovakvi komentari o našem Noletu:

"Srbija je na vrhu sveta! On nije samo najbolji teniser ili sportista, on je više od svega što možemo da zamislimo", "Legenda", "Osvojio je svoju najcenjeniju i najtraženiju nagradu. Zlatna medalja za Srbiju. Bog blagoslovio Novaka Đokovića", "Potpuno zasluženo", "Čestitke legendi", "On je najbolji svih vremena", "Hvala u ime Novakovih fanova".

Oglasili su se i Srbi pa holivudskoj zvezdi poručuju sledeće: "Metju Srbine, čekamo te u Guči", "Metju, hvala iz Srbije", "Tako, Metju Srbine". neki iz naše zemlje zovu ga i Matija Srbine, što zvuči priličpno simpatično.

Mekonahi je svoj stav o Novaku Đokoviću javno izneo i početkom juna ove godine, dok je Nole igrao protiv Franciska Serundola i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa u Parizu. Rekao je tada šta misli o svetskom teniskom asu izdvojivši pritom osobinu koja krasi Noleta,a koja je presudna na putu ka uspehu.

Podsetimo, Metju Mekonahi je prošle godine bodrio sa tribina Novaka Đokovića na US Openu u NJujorku, u loži našeg tenisera i u društvu supruge Kamile Alveš i članova porodice Đoković. Nole ima brojne fanove među svetskim zvezdama kao najsjajnija zvezda, a ovaj glumac je najglasniji među njima. Bravo!

(Blic žena)

BONUS VIDEO