Definitivno kraj? Dženifer Lopez i Ben Aflek pred razvodom - prijatelji otkrili detalje koje par još uvek ne želi da objavi

Kristina LJubisavljević

01. 08. 2024. 000000 08:40

Foto: Profimedia

Kako se navodi, papiri za razvod para su završeni, ali još uvek nisu predati, tvrdi više izvora za pomenute medije.

Vest prati Aflekovu kupovinu nove vile za vrednu u Pacifik Palisadesu u sredu, 24. jula, na dan kada je Lopez nslavila 55 rođendan. Prijatelji pevačice i glumice tvrde da ju je njegova kupovina kuće dotukla i da je bila "kap koja je prelila čašu".

NJegova kupovina je usledila nekoliko dana nakon što je par stvaio na prodaju zajedničku vilu na Beverli Hilsu.

- Završili su papire za razvod pre mesec dana, ali čekaju pravo vreme da ih podnesu - tvrdi jedan izvor blizak paru i dodaje:

- Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako imaju veliku ljubav jedno prema drugom i kako su se borili da to uspe, ali nisu uspeli. Iskreno, na kraju nisu mogli da dođu do kompromisa. Ono što su imali ranije je nestalo i oboje su to prihvatili - tvrdi drugi izvor za Dejli Mejl. 

Par je poslednji put fotografisan zajedno 2. juna. Od tada su leto proveli odvojeno, Dženifer uglavnom na istočnoj obali, dok je Ben ostajao kod kuće u Los Anđelesu. Čak su i drugu godišnjicu braka proveli u različitim gradovima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU