"ZAVRŠAVALA SAM U HITNOJ POMOĆI ZBOG SRESA": Udovica Olivera Dragojevića se dugo pitala zašto se pevač okrenuo drugoj ženi

Isidora Čolaković

29. 07. 2024. 000000 15:30

Foto: Ataimages.rs/ Z.M. Printscreen/ Facebook

Iako su delovali kao veoma skladna porodica postojao je period kada su svi mediji brujali o tome da se Oliverom brak umalo raspao zbog afere sa nekadašnjom manekenkom Brankom Marić Muti.

- Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti - rekla je svojevremeno Vesna.

Nekadašnja manekenka Branka Marić Muti javno je priznala da je s njim bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. NJih dvoje su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a koliko je afera bila ozbiljna, govori i činjenica da je Dragojević zbog nje želeo da ostavi ženu.

- Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - rekao je Oliver tada zlim jezicima.

Inače, Vesna je nakon Oliverove smrti simpatičnom izjavom opisala kako je izgledao njen život sa njim:

- Džez mi je bio užas, a Oliver je voleo džez. Rekla sam mu jednom: 'Molim te, objasni mi šta je to džez, kako se to svira, meni to izgleda kao da pogrešno sviraju...' On mi je samo rekao da najbolje da o tome uopšte i ne razgovaramo. Mene su zanimale neke druge stvari, medicina, psihologija i nas dvoje nismo puno razgovarali o muzici - rekla je Vesna. Tužan podatak koji je iznela Vesna jeste da joj je bilo potrebno 10 godina da preboli Oliverovu prevaru.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU