TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA RADE MANOJLOVIĆ: Pogledajte šta pevačica radi da bi izgledala 10 godina mlađe

Isidora Čolaković

14. 08. 2024. 000000 08:00

Foto: Ataimages.rs/ A.A.

Pevačica se često nalazi na meti negativnih komentara zbog stajlinga. Rada Manojlović o kritikama govori iskreno i ističe da je ni najmanje ne dotiču.

Iako tvrdi da je tokom svih godina naučila da se bori sa kritikama, Rada kaže da je i dalje boli nepravda.

- Ne povređuju mene, nego mi je krivo što su površni i što neko ko je ozbiljan i zakopčan može da se proda kao dama, a svi vrlo dobro zate ko su i šta su i šta rade. A ja kada sam u čipkanoj providnoj haljini ili minjaku, i zato što se smejem stalno, ne pazim šta pričam, ja sam glupa obavezno, prosta, nemam manira i ne ponašam se damski -stavila je do znanja svima pevačica koja je svojevremeno priznala da se ne neguje.

- Moram da priznam da ne koristim filtere, mnogo me to nervira. Jedino što blurujem je celulit, pošto ga baš imam i to me mnogo nervira. Što se tiče mog izdanja kod kuće bez filtera, ja sam kao rakun. Raspad sistema. Podočnjaci, punđa na vrh glave. Pravi raspad sistema, to je moja surova životna istina. Tuširanje i pranje kose kad stignem, i od mene dosta. Nikada nisam stavila kreme za lice, kreme za ruke, maske za kosu - istakla je Rad ai dodala:

- One parfimisane kreme isto ne koristim. Ništa ne negujem, ni lice ni telo. Samo je božja volja i geni što ovako izgledam - rekla je pevačica za "Republiku" i dodala da svemu tome dodatno doprinosi njen način života koji podrazumeva neredovan san i neredovnu ishranu.

(Story)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU