PUNJENA PAPRIKA IZ TIGANJA: Toliko dobra da ćete olizati prste i sve iz tiganja (VIDEO)

Kristina Lalić-Spirković

26. 07. 2024. 000000 12:30

Foto: Printskrin/Youtube

Potrebno je:

  • nekoliko svežih paprika
  • 100 gr šunke
  • 100 gr tvrđeg sira
  • kolutovi paradajza
  • može malo kačkavalja
  • 3 čena belog luka
  • malo suvog začina
  • ulje


Priprema:
Paprike oprati pa iseći drške malo. Pri vrhu je malo raseći do pola pa upakovati listove šunke,sira kocke, paradajz može malo i kačkavalja, Ja sam stavila i listiće kulena. 

Pritisnite papriku pa je ređajte u podmazan tiganj. 

Poklopite i pržite na tihoj vatri da lagano omekne i lepo da  se zapeče sa obe strane. Pred kraj pobacajte listiće bilog luka. 
Posolite ili stavite suvi začin kao i  secka peršun. Izvadite nekom hvataljkom i prelite otopljenom močom.

Servirajte toplo.

Prijatno!

 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU