Dženifer Lopez objavila snimak GLAMUROZNE proslave rođendana, a onda se obratila emotivnim rečima: Bena Afleka još uvek NEMA (FOTO/VIDEO)

Kristina LJubisavljević

25. 07. 2024. 000000 10:30

Foto: Profimedia

Dženifer je na Instagramu podelila snimak koji prikazuje goste i nju samu u glamuoroznim haljinama i frizurama koje priliče drugom vremenu.

U jednom trenutku na snimku se može videti kako Dženifer peva, a snimak se završava duvanjem svećica.

- Najdraži čitaoče… svi su imali divno veče - napisala je u naslovu videa.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ipak, njen suprug, glumac Ben Aflek  nije prisustvovao zabavi. Par je već mesecima na odvojenim obalama, a drugu godišnjicu braka su takođe proveli odvojeno.

Dženifer se dan nakon rođendana obratila svojim fanovima na Instagramu i uputila im emotivnu poruku u kojoj im se zahvaljuje na svemu što su joj tokom godina pružili:

- Gledala sam sve vaše rođendanske želje, prelepe video snimke i postove cele sinoć i jutros iz celog sveta. Smejala sam se, prolila suze, a kada sam videla bilbord na Tajms skveru, bila sam potpuno oduševljena. Zaista imam najbolje, najneverovatnije fanove na svetu. Nikada neću moći da opišem koliko sam dirnuta ili koliko se osećam neverovatno blagosloveno što ste svi vi deo mog života. Hvala vam puno -  počinje Dženifer i nastavlja: 

- Teško je poverovati da smo sve ovo vreme proveli zajedno. Smešno je dok sedim ovde i razmišljam o najneobičnijem putovanju, i dalje se osećam kao ista devojka koja počinje tako puna energije i hrabrosti, tako spremna da preuzme ceo svet spolja, a opet tako nežna, krhka i ponekad uplašena, ali uvek puna ljubavi iznutra. Imam toliko ljubavi za vas. Želim da znate da ste mi vi najveći poklon. Pored moje porodice i prijatelja, uvek ste bili uz mene u dobrim i teškim vremenima. Uvek mogu da računam na vas. I želim da znate da uvek možete da računate na mene. Hvala vam na brizi, razumevanju, odanosti i što je najvažnije ljubavi. Hvala, hvala, hvala… - završila je poruku Dženifer.

BONUS VIDEO