"Potreban mi je veliki odmor": Adel o planovima u karijeri

Kristina LJubisavljević

17. 07. 2024. 000000 16:30

Foto: Profimedia

Pevačica je trenutno na pauzi u svojoj rezidenciji u Las Vegasu gde dolaze ljudi iz celog sveta da prisustvuju njenim nastupima vikendom, a onda će uslediti niz koncerata u Minhenu.

Iako su se njeni fanovi možda nadali da će se uskoro vratiti snimanju novih pesama, Adel je u novom intervjuu otkrila da joj je potreban "veliki odmor":

- Uopšte nemam planove za novu muziku. Želim veliki odmor posle ovoga i mislim da želim da radim druge kreativne stvari, samo na kratko - rekla je ona, prenosi Metro.

Pevačičin poslednji album 30 objavljen je 2021. godine, dok je pre toga bio 2015.

U istom intervjuu, Adel je takođe priznala da se bori sa slavom.

- Nedostaje mi sve što je bilo pre nego što sam postala poznata, mislim da verovatno najviše to što sam bila anonimna. Ne volim što sam poznata. Volim što mogu da pravim muziku sve vreme kad god poželim, ali strana slave, apsolutno je mrzim i nedostaje mi sve pre nego što se sve ovo dogodilo.

Adel privatni život minimalno izlaže javnosti, a obožavaocima samo u svojim tekstovima daje uvid u ono što joj se dešava. Ona trenutno živi u Americi sa svojim partnerom, a govorila je da ne planira da se vrati životu u Velikoj Britaniji zbog lošeg vremena.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU