Zvezda "Prijatelja" juče pratila Vimbldona i izgleda neprepoznatljivo: Pokajala se zbog estetskih korekcija, a svi se pitaju šta joj se sada desilo (FOTO)

Kristina LJubisavljević

15. 07. 2024. 000000 10:00

Foto: Profimedia

Među poznatim ličnostima je bila i čuvena glumica iz serije "PrijateljI", Kortni Koks. Ona je stigla u društu dugogodišnjeg partnera Džonija Mekdejda i sa osmehom pozirali fotografima. Slavna glumica je nosila sive pantalone ravnih nogavica uz crni sako, a njenom izgledu se prilagodio i Džoni.

Ipak, ne može da se ne primeti neobičan izgled lica Kortni. Glumica je ranije otvoreno govorila o estetskim korekcijama koje je imala, ali njen osmeh na fotografijama deluje neobično.

Foto: profimedia

- U jednom momentu misliš da radiš na sebi, a onda pogledaš fotografiju i prvi što pomisliš je - ovo je užas! Kajem se zbog mnogih stvari koje sam uradila. Dobro je što sam shvatila na vreme da treba da prestanem - iskreno je priznala za strane medije.

- Tražila sam da me vrate na staro. Sada sam prirodna koliko mogu da budem. Osećam se bolje jer izgledam kao prava ja. Izgledam više kao osoba koja sam bila, barem se nadam - rekla je glumica jednom prilikom.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU