Feng šui saveti za putovanja: Provedite opušten i miran odmor

Kristina LJubisavljević

12. 07. 2024. 000000 19:00

Foto: Shutterstock

Važno je odabrati smeštaj koji ima dobru energetsku strukturu, sa prostorijama koje su dobro organizovane i čiste. Putovanje može biti prilika za ispunjenje feng šui principa balansa pet elemenata - vatre, zemlje, metala, vode i drveta, kroz raznolike pejzaže, arhitektonski dizajn i lokalnu kulturu.

Takođe, planiranje puta prema feng šuiju uključuje pažljiv odabir puta, prevoza i aktivnosti koje podstiču harmoničan protok energije, kao i oslobađanje od negativnosti. Putovanje po feng šui principima može doprineti osećaju unutrašnjeg mira, inspiracije i sveukupnog blagostanja tokom putovanja i nakon njega.

Donesite mali deo kuće u svoju hotelsku sobu

Da biste bolje spavali u svojoj hotelskoj sobi, donesite sitnice iz vaše kuće. Ponesite sveće, tamjan ili (ako prostor dozvoljava) svoj jastuk. Elementi iz vaše kuće će učiniti da se osećate prijatno kao kod kuće, pogotovo ako planirate dug put.

Pažljivo birajte hotelsku sobu

Ako je moguće, unapred pogledajte hotel kako biste bili sigurni da je krevet u dobroj poziciji i da u sobi pozitivna energija može slobodno da protiče. Internet vam danas omogućava da pogledate sobu u kojoj ćete provesti vreme tokom dana odmora. Takođe procenite zgradu za dobru či energiju, uključujući i susedstvo.