Dženifer Lopez podelila pesmu na Instagramu i svi se pitaju da li ima skriveno značenje: "Ne treba joj niko da joj bude dobro" (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

08. 07. 2024. 000000 14:00

Foto: Profimedia

Ona je podelila isečak pesme u kojoj peva o muškarcu koji je ne zaslužuje, pa bi se mnogi zapitali da li je to možda neki prikriveni trag koji se odnosi na nju i Alfeka.

Pesma govori o promenama i preuzimanju kontrole nad svojim životom.

Kada se sa španskog prevede na engleski, jedan stih u pesmi uključuje: „On ne zaslužuje da je ima u naručju“.

Međutim, taj deo pesme nije bio deo isečka koji je Lopez objavila. Objava je usledila nekoliko dana nakon što je Lopezova provela praznike u NJujorku odvojeno od supruga Bena Afleka, koji je bio u Los Anđelesu.

Pomenutu pesmu je objavila samo nekoliko meseci nakon što je prekinuta njena veza sa Aleksom Rodrigezom. Lopez je prvobitno opisala objavu na Instagramu samo naslovom pesme, ali ga je u roku od nekoliko sati promenila u: „Srećna godišnjica Cambia el Paso".

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Klip koji je Lopez objavila uključuje samo predrefren i refren, u kojima ona peva „Uno, dos, tres, uno, dos tres, avanza“, što u prevodu znači „jedan, dva, tri, idi napred“.

"NJen život je sada bolji bez njega… ne treba joj niko da bude dobro / Ona ne propada, ona ne propada“, nastavlja se dalje pesma.

Zvezda Marri Me objasnila je značenje pesme na SiriusKSM-ovom Pitbull's Globalization 2021.

- Pesma govori o promeni i ne plašenju da se napravi korak. Ako nešto nije kako treba, šta god da je to u tvom životu, samo napravi taj pokret i zapleši - rekla je ona tada.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU