KOKOS TORTA Jeftina poslastica posna na vodi koja budi uspomene sa mora

Nataša Tutnjević

08. 07. 2024. 000000 20:30

Photo:Shutterstock

Potrebno je

1 jabuka
pola banane
60 g kakaa
4 kašike kokosa
50 g smeđeg šećera
1 kašika praška za pecivo (bez aluminijuma)
Priprema:

Rernu zagrejte na 180 stepeni. Pomešajte kokos, šećer, kakao i prašak za pecivo. U blender stavite jabuku i bananu, i izblendajte, da dobijete pire. Dodajte u smesu sa kakaom. U pleh obložen papirom za pečenje izlijte smesu, pa pospite čipsom od kokosa. Pecite tortu 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Pustite da se prohladi, pa secite i služite. Bon appetit!

Trpeza 

Bonus video: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU