POSNE PITE MOGU BITI VRHUNSKE: Probajte i osetite do sada nepoznat ukus (VIDEO)
04. 07. 2024. 000000 09:30
Potrebno je:
tanke kore
1 glavica crnog luka
1 paprika
1 manji paradajz malo začina
100 gr kuvanog oceđenog pirinča
1 veza blitve može spanać
1 manji paradajz
ulje
Priprema:
Na ulju propržiti seckan luk, i seckanu papriku, pa dodati paradajz na kockice. Ubaciti blitvu blanširanu i sečenu. Dodati suvi začin po želji i mleveni biber.
Sve izjednačiti. Ubaciti kuvan i oceđen pirinač i suvi začin. Sve izjednačiti. Koru raširiti, pa je premazati uljem pa preko nje drugu. Rasporediti nadev naročito pri dnu. Savitri stranice i uviti.
Premazati uljem i zaseći malo nožem da ne pucaju kad se ispeku i seku. Peći na 200 stepeni C 40 minuta. Služiti tolo. Samo šuška topi se.
Predobra!
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU