POSNE PITE MOGU BITI VRHUNSKE: Probajte i osetite do sada nepoznat ukus (VIDEO)

Kristina Lalić-Spirković

04. 07. 2024. 000000 09:30

Foto: Printskrin/Youtube

Potrebno je:
tanke kore
1 glavica crnog luka
1 paprika
1 manji paradajz malo začina
100 gr kuvanog oceđenog pirinča
1 veza blitve može spanać
1 manji paradajz
ulje


Priprema:
Na ulju propržiti seckan luk, i seckanu papriku, pa dodati paradajz na kockice. Ubaciti blitvu blanširanu i sečenu.  Dodati suvi začin po želji i mleveni biber.

Sve izjednačiti. Ubaciti kuvan i oceđen pirinač i suvi začin. Sve izjednačiti. Koru raširiti, pa je premazati uljem pa preko nje drugu. Rasporediti nadev naročito pri dnu. Savitri stranice i uviti. 

Premazati uljem i zaseći malo nožem da ne pucaju kad se ispeku i seku. Peći na 200 stepeni C 40 minuta. Služiti tolo. Samo šuška topi se.

Predobra!

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU