GDE JE I ŠTA RADI ELLA B? U jeku popularnosti napustila Srbiju zbog ljubavi - danas živi u Nemačkoj i ima četvoro dece (FOTO)

Isidora Čolaković

03. 07. 2024. 000000 12:00

Foto: Printscreen/YouTube - Beat Street Official Channel

Brankica Celabović, poznatija kao Ella B je devedesetih godina bila jedna od najpopularnijih pevačica, dok se njene pesme i danas rado slušaju i pevaju.

"Ajkula", "Kamikaza", "Oglas", "Gori", "Titanik", "Gubim dah" samo su neki od njenih hitova koji i danas na Jutjubu imaju brojne preglede, te je mnogima krivo što je pevačica svoj poslednji album izdala 2005. godine i zauvek napustila scenu.Ella se u međuvremenu udala za kolegu i odlučila da napusti muzičku scenu.

Zahvaljujući poslu upoznala je LJubu Cebalovića, nekadašnjeg člana grupe "Beat street", sa kojim je više od dve decenije i sa kojim ima četvoro dece.

Foto: Printscreen/ Facebook - LJuba Brankica Cebalovic

LJuba i Brankica sada žive u Nemačkoj, daleko od očiju javnosti i medijskog sveta, a na zajedničkom Fejsbuk profilu neretko dele svoje intimne i porodične trenutke.

Foto: Printscreen/ Facebook - LJuba Brankica Cebalovic

Mnogi govore da Brankici vreme ne može ništa, te da se gotovo nije promenila od perioda najveće slave i da je i dalje lepa i zgodna.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU